PG

Ron Strien

Heeft u uw droomkeuken al helemaal in uw hoofd? Of wilt u samen met ons bekijken wat er bij u mogelijk is? Wij luisteren naar uw wensen, kijken wat mogelijk is en adviseren u over materialen, uitstraling en apparatuur.
Strien Keukens is een begrip in de regio voor iedereen die een mooie keuken zoekt. Onze jarenlange ervaring leidt tot een ‘no-nonsense’ aanpak. Wij besparen u de praatjes en zorgen voor een keuken waar u nog jarenlang plezier van heeft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen van uw bestaande apparatuur.

Strien Keukens bestaat al sinds de jaren ’80. In onze showroom vindt u een grote variëteit aan mogelijkheden. Wij leveren en plaatsen uw keuken en doen ook de bouwkundige aanpassingen die nodig zijn. Dit geldt ook voor de aanleg van uw badkamer. Prettig voor u, omdat u slechts één aanspreekpunt heeft en voor ons, omdat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Strien Keukens is gevestigd in Benschop aan de Benedeneind Zuidzijde 449. Benschop ligt in het hart van Midden-Holland, in de Lopikerwaard en Utrechtse Waarden, tussen IJsselstein, Gouda, Schoonhoven, Oudewater, Montfoort en Lopik.

Strien Keukens | Benedeneind ZZ 449 | 3405 CR Benschop | 0182 309555 | info@strien-keukens.nl

FTR